//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    Mini Giveaway by Kemma
    Thursday, 5 May 2016 • Permalink • Add comment {1}


    STICKY POST UNTIL 5 MAY 2016

    http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-kemma.html




    Assalamualaikum semua . wahh lamanya tak on blog . you know what hikma dah masuk sem kedua untuk course fashion designing di Politeknik Ibrahim Sultan Pasir Gudang and sekarang tengah cuti sem .

    Haa about ramai yang tanya bila nak umum pemenang untuk Huge Giveaway hikma , sebenarnya hikma dah pm para pemenang in private sbb sangat busy nak buat post and alhamdulillah hadiah semua selamat sampai . but kalau nak juga hikma boleh buat post nanti hihi

    Atas comeback hikma ke alam blog ni (ecehhh) hikma nak buat mini giveaway untuk korang hihi . So taknak merepek panjang panjang mari mulakan giveaway ni dengan syarat-syarat dibawah :


    1. Ada blog sendiri & warganegara Malaysia
    2. Follow blog ini *wajib
    3. Follow igshop hikma ini *wajib bagi yang ada
    4. Tag at least 1 person *wajib
    5. Tajuk entri "Mini Giveaway by Kemma" and copy banner cute kat atas and wajib link balik ke entri ini *wajib
    Senang kan ? So hopefully ramai yang joinn

    p/s : hikma akan close giveaway if penyertaan kurang dari 5 in one week

    Tarikh Tamat : 5 May 2016

    Senari Peserta , Senarai Hadiah
    "Sometimes, we forget who we are"

    Labels:


    Senarai Hadiah Mini Giveaway by Kemma
    Thursday, 21 April 2016 • Permalink • Add comment {0}


    Haa nak tau apa hadiah Mini Giveaway ? Sabar sabar ... Memandangkan it just mini giveaway hadiahnya tak lah seberapa hehe

    Top Referral x1
     English Novel worth rm30+

    Cabutan x2
    Bangel set 1 & 2



    Tadaaaa tu je sorry lah tak seberapa but why not kita try kan ??? :) meh joinn giveaway kita hehe

    "who dares, win"

    Labels:


    Kemma's Huge Giveaway ♡
    Tuesday, 2 June 2015 • Permalink • Add comment {75}

    PERHATIAN !

    Hikma akan tundakan pengumuman pemenang sehingga bulan ogos (paling lewat!) disebabkan kemasukan ke kolej . harap semua faham ye . maaf atas kesulitan ini

    STICKY NOTE UNTIL 2 JUN 2015




    Assalamualaikum! Hikma ada buat giveaway untuk semuaa . yeayyy ! and this time totally huge sebab banyak gila hadiah weh ! rugi kalau tak join tau .. okey hikma adalah satu-satunya sponsor untuk giveaway ini , jadi hikma harap korang boleh follow syarat-syarat yang yang dinyatakan .

    Okeylah taknak buang masa ni . Excited yang amat ni hahaha . dengan lafaz Bismillah , jom kita tengok syarat-syaratnya ...

     Syarat-syarat :

    • Ada blog sendiri
    • Follow blog ini *wajib
    • Letakkan blog hikma di bloglist you guys 
    • Tekan link ini , tolong jujur ye ? tunggu sampai habis loading*baru
    • Like page facebook hikma :) tengok di bahagian kiri blog ye *wajib
    • Follow instagram dan twitter hikma .Tekan sini , sini dan sini *wajib bagi yang ada
    • Bagi yang ada instagram , wajib like satu gambar hikma 
    • Letak banner diatas dekat entri korang dan WAJIB link balik ke entri ini
    • Tajuk entri "Kemma's Huge Giveaway ♡" (buat entri sendiri ye ? jangan copy)
    • Tag sekurang-kurangnya 4 kawan dan pastikan mereka tahu *wajib
    • Dah siap ? sekarang .. letak link entri anda di ruang komen . Ulang . LINK ENTRI BUKAN LINK BLOG
    • Bagi dekat entri lain ? Maaf tidak dilayan
    • please nyatakan ada dah like page follow insta and follow twitter ke belum . senang nak check nanti
    Dah tu je .. banyak syarat ? mestilah sebab hadiah banyak hehe . hikma harap giveaway ini dapat sambutan :) masa giveaway sangat lama ye ? jadi hikma harap semuanyaa sempat follow hee

    p/s : giveaway akan dibatalkan jika penyertaan kurang dari 20 orang dalam masa semiggu

    Tarikh Tamat : 2 Jun2015 , pukul 12 tengah malam

    Senarai Hadiah , Senarai Peserta

    "free yourself from negative ppl"

    Labels: