//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    Contest Precious Prince and Princess
    Wednesday, 15 May 2013 • Permalink • Add comment {3}


    *klik banner for join

    About my blog :
    Sebenarnya hikma dah lama masuk contest ni , tapi blog hikma yang pertama . Btw , blog hikma yang pertama tu kena removed by hacker . Jahat kan ? Hmm hmm , it's take kindda 1 minggu jugak laa nak buat blog baru ni haihh . So tadaaaaa . New header , new background , new url blog , everything is NEW . Hahaha . Well hikma nak berterima kasih sangat kat bf hikma sebab selalu bagi hikma sokongan . Mana taknyaaa . Hikma ada many problem then blog pulak kena removed . Sedih kan ? Thanks bie :') Pink is my favourite colour . Kalau blog yang pertama hikma , warna purple . And banyak gambar Harry Styles yang aum aum kan kan ? Hee dia yang paling comel sekali dalam One Direction *for me

    Hadiah :
    One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

    Taggie :
    http://cintadafakarindu.blogspot.com/
    http://mymymushie.blogspot.com/
    http://studentkecik.blogspot.com/

    Hope menang :) Aminn

    "Distance isn't matter because we all under the same sky"

    Labels: