//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    SEGMEN REVIEW BY IEYRA GHANI
    Saturday, 22 June 2013 • Permalink • Add comment {4}


    *klik banner for join

    The Host

    Cerita ni awesome sangat :) Ada someone suggest ni kat hikma and dia cakap dia tengok cerita ni nangis . And guess what ? Dia ex hikma :') Hikma tengok cerita ni time couple dengan dia . Btw , hikma sangat suka watak utama dia . Cantik sangat *insecure* . Pelakon lelaki pun handsome jugak woii hahaha

    Hikma sebenarnya tak berapa faham sangat cerita ni . Yang hikma tau ada sejenis alien or something ambil alih badan manusia .Manusia ingat ia membunuh sebenarnya tidak . Haa tu je yang hikma faham haha

    Taggie :


    "I give up"

    Labels: