//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    31 July ♡
    Wednesday, 31 July 2013 • Permalink • Add comment {2}


    It's my birthday !! Wah dah 16 tahun kita ni . Tak sangka dah besar lol

    Btw , first giveaway hikma dah pun tamat ;) Tapi hikma akan umumkan pemenang lepas hikma balik kampung . Lewat sangat ? Hikma minta maaf :( Sebab lepas umumkan tu , hikma boleh terus post kan hadiah . So , hikma harap para peserta bawa bersabar ye ? :)

    Hikma nak ucapkan terima kasih dekat Arif ♡ Terima kasih awak , sebab bagi first wish . Muaahhhh loveyou . Terharu sangat bila dia yang first hehehe

    Raya lagi beberapa hari . So this birthday girl can't wait >< hahaha

    "Semoga cepat kurus"