//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    Adam Isyraf Turns 2 Giveaway!
    Saturday, 7 February 2015 • Permalink • Add comment {2}


    *klik banner for join

    hai korang :) okey kali ni join giveaway yang best punya hehehe tak tipu . seorang mommy buat giveaway sempena anaknya sudah berumur 2 tahun ! hee hadiahnya best sangat and syaratnya pun mudah ! eh takkan taknak join ... nak ? haa tekan ler banner comel kat atas tu hee



    ni bukti hikma dah ikut syarat-syaratnyaaa . untuk wish kepada adik Adam Isyraf ...

    Hai adik comel ! akak tak pernah jumpa awak pun tapi rasa nak wish kat awak juga . semoga menjadi anak yang soleh buat mommy daddy kamu . you totally have a great mommy sebab dia excited sangat sampai buat giveaway sempena awak berumur 2 tahun ! bersyukur sangat dapat mommy macam tu . jangan nakal-nakal ye hee 
    "be the greatest"

    Labels: