//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    February Giveaway by Mellya and Friends
    Sunday, 15 February 2015 • Permalink • Add comment {9}


    *klik banner for join

    hai korang !:)  hikma join satu giveaway yang awesome gila ! hadiah-hadiahnya serious awesome tak tipu . syarat pun bukannya susah sangat pun . apa tunggu lagi kawan-kawan blogger ku ? tekan laa banner lawa kat atas tu hehehe muahh ikedd

    link instagram : http://instagram.com/carnations_beauty/

    p/s : hikma ada dua instagram . tapi hikma guna link yang ni utk follow insta sponsor giveaway dan contest hee

    mangsa-mangsa tagg hee :


    ni bukti hikma follow semua syarat hee :) even tak perlu tunjuk bukti tapi hikma rasa lebih baik buat supaya senang sponsor nak check hee (hikma pernah buat giveaway jadi hikma faham kalau nak check peserta ikut syarak ke tak hee)

    follow blog sponsor 

     

    CHECKED !!

    follow instagram sponsor





    CHECKED !!

    follow google+ sponsor



    CHECKED !!

    follow twitter sponsor


    CHECKED !!

    like page sponsor




    CHECKED !!

    komen dan vote

     

    CHECKED !!


    "night thinking , day dreaming"

    Labels: