//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris
    Tuesday, 3 February 2015 • Permalink • Add comment {7}

    Assalamualaikum~

    (Klik banner di atas untuk join)

    siapa yang tengah cari produk kecantikan untuk wajah anda ? haaa ni ada giveaway untuk anda mencuba nasib . mana tau anda menjadi boleh jadi pemenangnya yang bertuah sebab HANYA 1 PEMENANG yang akan dipilih secara random.org ! tak nak ke ? haa tunggu apa lagi ? tekan laa banner yang lawa kat atas tu hehe

    hikma dah ikut semua syarat yang akak kasi . hikma minta maaf akak sebab edit code akak hee :) harap maaf diterima 




    instagram id : @carnations_beauty
    sebenarnya hikma ada dua instagram tapi hikma guna yang ni punya untuk follow sponsor giveaway atau contest hee


    Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 

    "there's chance for you"


    Labels: