//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    Awesome Giveaway by FatinDiana
    Sunday, 1 March 2015 • Permalink • Add comment {3}


    *klik banner for join

    Assalamualaikum semua :) wahh dah lama tak join giveaway (lol berapa hari je pun hahaha) hikma ambil masa beberapa hari utk rehat and tenangkan fikiran , maklumlah dah nak keluar keputusan spm . HANYA ALLAH SAHAJA YANG TAHU BETAPA BERDEBARNYA HIKMA !!! ehhehe haa cakap psal giveaway , this one is totally awesome ! syaratnya mudah bagi hikma sbb hadiahnya banyak , so its worth it ;) apa tunggu lagi ? eh jangan tunggu . join ler skrg . tarikh tutup 21 March ni . jadi tekan lah banner cantik kat atas tu hee

    ni bukti hikma dah follow semua syarat yg diberi :)

    Follow blog






    CHECKED !!

    p/s : link http://www.norainimohdzain.com/ hikma tak boleh nak buka . katanya salah url

    Like page


    CHECKED !!

    Add facebook


    CHECKED !!

    Follow instagram





    CHECKED !!

    p/s : hikma ada dua instagram . tapi acc ni untuk follow sponsor contest or giveaway hee

    Follow twitter



    CHECKED !!

    "it will be better"




    Labels: